miércoles, 23 de junio de 2010

El Jclic

Aquesat entrada d'un company de classe ens parla sobre el programa Jclic, un programa creat per profressor i per a professors i alumnes. Aquesta pàgina pricipalment es va crear per crear aplicacions educatives de manera multimèdia, és a dir, on els alumnes puguessin fer activitats creades de manera multimèdia.

D'altra banda, aquesta entrada ens ofereix l'oportunitat d'informar-nos sobre el programa i també sobre quines aplicacions té i com i perquè es va formar, però sobretot l'objectiu el qual és compartir l'experiència i coneixements de cadascú i així enriquir el coneixement dels mestres.

Fa un temps a Gestió i Tic vem estar observant i treballant amb el Jclic, que és un programa format per aplicacions que ens permeten crear activitats educatives de manera multimèdia.
Durant la classe hem pogut veure que mitjannçant aquesta pàgina, mestres d'arreu de Catalunya avaluen d'una manera més dinàmica i interactiva a l'alumnat. Cal dir que el Jclic l'han creat porfessors i aquests poden compartir la seva experiència i coneixements amb els altres professors.

L'objectiu del Jclic és donar suport i difundir a la utilització de recursos multimèdia i oferir a mestres d'arreu de Catalunya l'oportunitat de treballar entre ells.

No hay comentarios: